Întrebări frecvente

Cu ce mă ajută Anunturi.ro?

Portalul Anunturi.ro este cea mai bună alegere pentru cei care au nevoie de o afacere rapidă și profitabilă. Fie că vrei să vinzi sau să cumperi o casă, un obiect sau un serviciu din vecinătatea ta, Anunturi.ro este un mod simplu și gratuit pentru a rezolva orice situație. Mai mult, aici ai și anunțuri de angajare sau matrimoniale, cu mii de anunțuri în apropierea ta. E chiar atât de simplu!

Cât costă serviciile Anunturi.ro?

Pe Anunturi.ro, totul este GRATIS. Publici anunțuri, cauți, răspunzi la anunțuri pe care le-au publicat alți utilizatori sau închei tranzacții. Totul fără niciun fel de costuri.

Cât timp este vizibil anunțul meu pe site?

Poți seta chiar tu perioada de valabilitate a unui anunț. Această perioadă poate fi de 10, 30 sau 100 de zile. În tot acest timp, anunțul tău va fi prezent în site, în categoria unde l-ai înscris, în site-urile partenere și poate fi de asemenea promovat.

Cât de des pot publica anunțuri?

Anunturi.ro nu impune o limită pentru utilizatori. Poți publica oricâte anunțuri ai nevoie, oricât de des îți dorești.

Pot să șterg un anunț pe care l-am publicat? Pot reactiva un anunț pe care l-am șters?

E simplu să ștergi chiar tu anunțul publicat. În mailul de validare a anunțului, vei găsi un link direct care face acest lucru. Tot pe mail vei găsi un link pentru republicarea unui anunț pe care l-ai șters. Pentru orice ajutor, echipa Anunturi.ro este alături de tine.

Pot să includ poze în anunțul meu?

Desigur! Echipa Anunturi.ro recomandă folosirea pozelor de o calitate cât mai bună în cadrul anunțurilor. Statisticile arată că anunțurile cu poze sunt mult mai eficiente decât cele care conțin doar descriere text.

Pot publica anunțuri în numele altcuiva?

Politica Anunturi.ro menționează faptul că anunțurile sunt publicate în nume propriu. Asta înseamnă că adresa de mail și numărul de telefon aparțin persoanei în numele căreia este publicat anunțul. Pentru mai multe detalii, citește secțiunea Termeni și Condiții a portalului.

Am nevoie de cont pentru a publica un anunț?

În momentul în care publici un anunț pe site, vei fi rugat să introduci numele, adresa ta de mail și numărul de telefon. Acestea vor fi date esențiale pentru viitorul tau cont pe Anunturi.ro. Mai târziu, contul tău îți va permite să-ți gestionezi anunțurile și să publici mai ușor altele noi.

Cât durează să publici un anunț?

Mai puțin decât crezi! În orice pagină ai fi, găsești butonul portocaliu [+Adauga anunt] în colțul din dreapta sus. De acolo vei ajunge într-un formular extrem de simplu. În doar 3 pași, anunțul tău va fi public.

L-am publicat! Acum unde este anunțul meu?

Dacă ai confirmat deja anunțul (prin deschiderea link-ului pe care l-ai primit pe mail), atunci vei primi un alt mail prin care te anunțăm că anunțul este acum public pe site. În același mail vei primi un link direct către anunțul tău.

O altă cale de a-ți vedea anunțul este să mergi în categoria unde l-ai înscris, la subcategoria respectivă și orașul de unde aparține.

Cine îmi va vedea anunțul?

Toți utilizatorii Anunturi.ro care intră în categoria, subcategoria și orașul unde ai înregistrat anunțul vor vedea informațiile descrise de tine. Mai mult, Anunturi.ro are un sistem unic de optimizare pentru motoarele de căutare, așadar ești favorizat în momentul în care oricine caută anunțuri similare cu al tău pe internet. Rețeaua de site-uri partenere asigură o vizibilitate sporită pentru anunțuri din categorii targetate.

În felul acesta, anunțul tău este public în cel mai potrivit loc de pe internet.

Cum voi fi contactat în urma publicării anunțului?

În fiecare pagină de anunț există un buton dedicat pentru răspuns. Orice utilizator care apasă butonul „Raspunde la acest anunt” îți poate trimite rapid un mesaj privat. De asemenea, dacă setezi ca numărul tău de telefon să fie public în pagina de anunț, cei interesați te pot suna direct.

Cum răspund la un anunț?

În pagina unui anunț, vei găsi butonul „Raspunde la acest anunt”, care te ajută să trimiți un mesaj rapid utilizatorului care a publicat anunțul. Tot în pagina principală a anunțului poți găsi numărul de telefon al celui care l-a publicat, așadar îl poți suna dacă dorești.

Anunțul meu va apărea în ziar?

Anunturi.ro oferă servicii exclusiv online. Anunțul tău va apărea pe site, la căutări și în site-uri partenere, însă nu va apărea în publicații offline.

Pot să adaug link-uri în anunțul meu?

Desigur, poți adăuga link-uri sau alte trimiteri pentru a furniza toate informațiile importante pentru anunțul tău. Mai mult, în formularul de adăugare a anunțului vei găsi un câmp special pentru adăugare unui link (URL), astfel încât acesta să fie cât mai vizibil în pagina unde va fi publicat anunțul.

Cum pot evita frauda?

  • Ferește-te de afacerile care presupun transfer de bani în avans.
  • Evită anunțurile cu date de contact suspicioase.
  • Verifică locația celui care a publicat anunțul. Sunt de preferat afacerile din vecinătatea ta.
  • Prețurile foarte mici pot ascunde oferte ireale.

Dacă pare prea frumos să fie adevărat, probabil așa și este. Dacă ai suspiciuni în privința unui anunț, te rugăm să raportezi acest lucru în pagina respectivă sau poți să anunți echipa Anunturi.ro

© Netbridge Services 2012. Toate drepturile rezervate.