Apartament 2 camere 58 mp

Locatia: Jilava, Ilfov, Romania, Anunt actualizat acum 14 zile

  • :
  • Suprafata: 58 mp
  • Mobilat: Nemobilat

Ansamblul rezidential din Jilava este situat la numai 5 minute de Bucuresti, beneficiind de un foarte bun amplasament, intr-o zona rezidentiala noua si acces rapid pe drumuri amenajate.
Printre facilitatile de care dispune ansamblul se pot enumera: conectare la utilitati, energie electrica, gaze naturale, canalizare si apa curenta, fiecare apartament avand contorizare separata, iluminare exterioara, vecinatatea cu numeroase magazin Mega Image, scoala generala, gradinita, loc de joaca pentru copii, locuri de parcare si acces rapid la mijloacele de transport in comun si statie tren urban pe centura feroviara a Bucurestiului.
Apartament 2 camere, cu suprafata de 58 mp, situat la etajul 2, se vinde la cheie, finisat si utilat astfel: tamplarie termopan, centrala proprie si calorifere de aluminiu, aer conditionat preinstalat, faianta, gresie, parchet, obiecte sanitare, tamplarie interior, usa exterior, interfon.
Se ofera posibilitatea achizitionarii cu plata cash, cu rata la dezvoltator cu avans de 50%, prin credit bancar ipotecar sau credit Prima Casa.


3.4/10 (5 voturi)

Trimite un mesaj vanzatorului

Inchide Trimite unui prieten

© Netbridge Services 2012. Toate drepturile rezervate.