Apartament 2 camere 64 mp rezidential

Locatia: Bragadiru, Ilfov, Romania, Anunt actualizat acum 42 zile

  • :
  • Suprafata: 64
  • Mobilat: Nemobilat

Apartament de 2 camere cu o suprafata de 64 mp, situat la etajul 1, in ansamblu rezidential din orasul Bragadiru, la numai 5 minute distanta de Bucuresti.
Apartamentul se preda finisat si utilat, la cheie, incluzand tamplaria termopan, centrala proprie pe gaz si calorifere de aluminiu, faianta, gresie, parchet, obiecte sanitare, tamplarie interior, usa exterior, interfon, loc de parcare individual.
Anasamblul beneficiaza de un foarte bun amplasament stradal, intr-o zona rezidentiala noua si acces rapid pe drumuri amenajate.
Intre facilitatile de care dispune ansamblul rezidential enumeram: conectarea la utilitatile orasului, energie electrica, gaze naturale, canalizare si apa curenta, fiecare apartament beneficiaza de contorizare separata, lift, supravegherea accesului si iluminare exterioara in ansamblu.
In imediata apropiere se gasesc diverse magazine cum ar fi: Mega Image, Lidl, Penny Market, Leroy Merlin, scoala generala, gradinita, sala de fitness, piscina pe perioada verii, parc amenajat, loc de joaca pentru copii, locuri de parcare si acces rapid la mijloacele de transport in comun.
Pentru achizitionarea locuintei se accepta atat plata cash cat si prin credit bancar ipotecar sau credit Prima Casa.
Pentru mai multe detalii si vizionarea apartamentului, va rog sa ma contactati.


5/10 (1 voturi)

Trimite un mesaj vanzatorului

Inchide Trimite unui prieten

© Netbridge Services 2012. Toate drepturile rezervate.